Redo för fler kundmöten?

MÖTESBOKNING

Kvalitetsmöten till säljavdelningen

Loyalty levererar kvalificerade möten genom professionell metodik och solida rutiner. Presale är Loyaltys specialavdelning för mötesbokning, leadgenerering och kartläggning. Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa både nationella och internationella företag i presale-fasen och har hela Norden som slagfält för våra aktiviteter.

Specialisterna på Presale-avdelningen ökar försäljningen och omsättningen på din säljavdelning.

Har du och din säljavdelning tid att delta i fler kundmöten och kapacitet att få in ännu fler nya kunder?

Presale är Loyaltys specialavdelning för mötesbokning, leadgenerering och kartläggning. Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa både nationella och internationella företag i presale-fasen och har hela Norden som slagfält för våra aktiviteter.

Avdelningens framgång ligger i kompetensen hos de människor som arbetar där. Vi har en miljö som består av unga och ambitiösa medarbetare - alla med målet att ständigt utvecklas inom försäljning och relationsbyggande. Från första dagen utbildas våra mötesbokare i allmän affärsförståelse och bygger över tid spetskompetens inom specifika branscher som IT, programvaror, teknik, detaljhandel, ekonomi, rekrytering, bilar med mer. Du är i trygga händer hos oss på Loyalty, vi känner till din bransch och dina framtida kunders nuvarande situation och utmaningar.

Vi vill hjälpa dig och ditt företag att nå era försäljningsmål, som vi har gjort för alla våra partners. Professionell vård av ert varumärke är vår högsta prioritet.

Kontakta oss
för ett förutsättningslöst samtal så kan vi diskutera om du har outnyttjad potential som vi kan göra något med tillsammans.

Loyalty är specialister inom ett brett utbud av tjänster. Vi är här för att ta hand om dina kunder. Hos oss kan du lita på att dina kunder får bästa möjliga behandling.

CEC0879

Kartläggning

Behöver du veta mer om vilka dina potentiella kunder är? Kartläggning är ett effektivt sätt att ta reda på exakt detta, liksom vem som fattar beslutet i företaget och hur deras nuvarande situation ser ut. Detta är värdefull information för din försäljningsavdelning i sökandet efter nya kunder och samtidigt effektiviserar det deras tid.

CEC0915

Mötesbokning

Mötesbokning är tjänsten för dig som vill att dina säljare ska ha fler kundmöten i kalendern. Vår specialiserade avdelning kan leverera samtliga nya kundmöten till dina säljare, eller fungera som ett komplement till det säljarna redan bokar själva.

CEC0709

Leadsgenerering

Leadsgenerering är en hybrid mellan kartläggning och mötesbokning. Här får vi intresse och samtycke för vidare dialog med dina kunder utan att boka en viss tid, samtidigt som vi kartlägger behov och den aktuella situationen. Detta förenklar försäljningsarbetet för din säljavdelning och prospekten är varmare när nästa kontakt sker.

CEC1037

Seminarium-/webinarbokning

Kommer du och ditt företag att ha ett seminarium eller ett webinar nästa år? Loyalty hjälper dig att kontakta dina befintliga kunder eller nya potentiella kunder och bjuda in dem till evenemanget. Genom att engagera oss i Loyalty kommer du att säkerställa bra närvaro och bättre utnyttjande av de resurser som arbetar med evenemanget.

Prata med oss

Anton Olovsson 3

Anton Olovsson

Verkställande direktör

T: +46 73 314 36 83

E:

Martin Nilsson 4

Martin Nilsson

Partner / Avdelningsledare

T: +46 72 017 68 99

E: