ETABLERING AV EFFEKTIVT, RESULTATORIENTERAT SÄLJTEAM

Hurtigruten

Hurtigruten är världens största leverantör av aktiva resor i världens polära regioner. Loyalty har etablerat en modern och värdeinriktad kundservice - med kunden i fokus.

Yves TDN V Fd B Crc unsplash

Kundens utmaning

Förvandla serviceapparaten till ett mer försäljningsorienterat kundcenter och samtidigt öka effektiviteten och kundnöjdheten. Hurtigruten ville att serviceapparaten skulle vara mer resultatorienterad och fokusera på att öka värdet.

Håll dig uppdaterad om kundservice, callcenter och mötesbokning. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Kontakta oss

Ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag. Ta kontakt.

Loyalty levererade

Vi byggde ett resultatorienterat team som ser vikten av att upprätthålla högt värde per bokning. Förbättrad effektivitet och anpassning av bemanningen resulterade i ökat värde genom besparade kostnader för Hurtigruten.

Loyalty har visat sig vara mycket tålmodiga och flexibla för att möta våra behov. De har bidragit till fantastiska resultat, drivna av en stark ledningsgrupp som har varit avgörande för att stödja våra gäster och resepartners i Norge och resten av Skandinavien. De har gått in i Hurtigrutens team sömlöst och är en värdefull partner som det är ett nöje att arbeta med.

– Angel Moledo, Visepresident i Hurtigruten

Pascal debrunner Xw RB Iih Df7 M unsplash
De har gått in i Hurtigrutens team sömlöst och är en värdefull partner som det är ett nöje att arbeta med.
- Angel Moledo, Visepresident Hurtigruten
Framgångsfaktorer
  • En nära och regelbunden dialog med Hurtigruten

  • Kontinuerligt fokus på ledarskapsutveckling och utveckling av oberoende resebyråer

  • Effektiv och långsiktig rekrytering
  • Strukturerad utbildning och uppföljning av de anställda
  • Detaljfokuserad miljö

Från 2016 till 2017 ökade vi genomsnittlig omsättning per bokning med 19 procent. Från 2017 till 2018 ökade vi med ytterligare 45 procent.

Vi gjorde detta genom bra rutiner för att följa upp de anställda, både en-mot-en och i grupper. Vi har haft ett starkt fokus på NPS. Viktigast av allt, genom nära dialog med klienten, har vi alltid fokuserat på de KPI:er som är viktigast för Hurtigruten. Dessa har främst varit conversion rate, omsättning per bokning, snabb svarstid och kundnöjdhet.

Ta kontakt för ett förutsättningslöst samtal om vad vi kan erbjuda ditt företag.