Skapa lönsamma och lojala kunder

CALLSENTER

Vi lovar unik utveckling av alla anställda - det lönar sig

25 års erfarenhet av att genomföra försäljningsaktiviteter gör Loyalty till ett tryggt val.

Loyalty har långvariga samarbeten med fler av Norges topp 50 företag. Vi arbetar också med mindre organisationer som har förstått vikten av tät dialog, hög aktivitet och behovet av att sätta försäljningsaktiviteter i system. Som kund hos Loyalty får du den bästa kundupplevelsen och kundvården. Vi uppfyller dina förväntningar och gör det lilla extra som betryggar och imponerar.

TJÄNSTER

Med etablerade system, bra processer och en solid struktur arbetar vi smartare med dina kunder.

Loyalty 20 web

Företagsmarknaden

Sedan starten 1995 har callcentret arbetat målmedvetet för att skapa den bästa professionella försäljningskulturen som krävs för att lyckas på företagsmarknaden. Allt satt i ett system som uppfyller våra kunders hårda kvalitetskrav.

Loyalty 4 web

Privatmarknaden

Vi är specialiserade på att starta och driva professionella säljteam. Loyalty har lång erfarenhet av att sätta nysälj i system för våra kunder och har specialiserade team både dag och kväll som ökar flexibiliteten och stabiliserar resultaten.

Loyalty 1 web

Kundvård och Holdback/Winback

Loyalty utvecklar befintliga kunder genom att anpassa smarta kampanjer till utvalda segment. Relevanta förfrågningar och god uppföljning skapar lojala kunder och högre intäkter. Vi vet att dessa kunder är de mest värdefulla våra kunder har och vårt jobb är att se till att de är i trygga händer hos våra konsulter.

CEC0835

Humanitära uppdrag

Vi har lång erfarenhet av humanitära projekt och arbetar med nästan alla större organisationer i Norge. Genom aktiviteter som att höja belopp, omvandla medlemmar, winback, välkomstsamtal, kartläggning och återaktivering skapar vi en trygg relation mellan dig och dina givare.

Prata med oss

Anton Olovsson 3

Anton Olovsson

Verkställande direktör

T: +46 73 314 36 83

E:

Martin Nilsson 4

Martin Nilsson

Partner / Avdelningsledare

T: +46 72 017 68 99

E: